Lid worden
workout

50 +

Home » 50 plus

 

Het is bekend dat sporten gezond is maar vanaf 50 jaar is het cruciaal. Om langer fit en gezond door het leven te gaan is het belangrijk om regelmatig te sporten. Vanaf deze leeftijd vinden lichamelijke veranderingen plaats zoals: gewrichtspijn, stijfheid, verminderde longcapaciteit, instabiliteit, spieratrofie, osteoporose en conditie.

Fitness en groepslessen blijken tot op hoge leeftijd positief bij te dragen aan een goede lichamelijke en geestelijke conditie. U zult merken dat uw spieren, gewrichten, pezen en botten langer sterk en lenig blijven. Sporten stimuleert ook een gunstigere bloeddruk en lagere hartslag. Bovendien is het bij Sportcentre Reflex uit Den Bosch laagdrempelig om aan een veilige sport mee te doen. Vooral in de ochtend zijn er genoeg leeftijdsgenoten om een gezellig praatje mee te maken en sportieve uitdaging mee aan te gaan.

Ons speciale bewegingsprogramma is afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van de sporter en bestaat uit diverse oefeningen. Voor de 50 plussers hebben we o.a. leuke live groepslessen zoals Yoga, Pilates, BBB en dit allemaal tegen een voordeliger tarief! Maak snel een afspraak om langskomen voor een bakje koffie of een rondleiding.   

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten

Inspanning en ontspanning

Deze speciale 50 plus sport training is geschikt voor 50 plussers die graag meer willen sporten. Zij kunnen samen met leeftijdsgenoten op een plezierige manier aandacht besteden aan een stukje inspanning en ontspanning. De voordelen van de 50 plus sport trainingen:

  • Balans- en coördinatietrainingen;
  • Conditieverbetering;
  • Verhoogde mobiliteit en flexibiliteit van spieren en gewrichten;
  • Tegengaan osteoporose.
Fitness workout

Tarieven

Sport abonnement

Sporten voor 1 keer per week
€33,- per maand
Onbeperkt sporten
€42,- per maand
*Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden

Jaar abonnement

Onbeperkt sporten
€30,- per maand
Onbeperkt sporten
€360,- per jaar*
*Het abonnement dient in één keer betaald te worden

50+ / jeugd 

 1 keer per week
€26,- per maand
Onbeperkt sporten
€35,- per maand
*Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden (Jeugd t/m 18 jaar)
Alle abonnementen zijn inclusief sportcoach, live groepslessen en onze WhatsApp-service
Workout fitness

Fit blijven

Bent de 50 gepasseerd en wilt u op een ontspannen manier fit blijven? Schrijf u dan nu in voor onze speciale 50 plus sport trainingen. U kunt ook individueel fitnessen onder begeleiding in onze uitgebreide fitnessruimte. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel hiervoor met 073-6423939 of stuur een WhatsApp bericht naar 06-85368021. Wij zien u graag in onze sportcentrum!

Sportcentre Reflex