Lid worden
workout

Home » AVG

Vacature

Op dit moment hebben we geen vacatures beschikbaar. Eventueel mag je een open sollicitatie sturen naar info@sportcentre-reflex.nl 

AVG

Deze gegevens verzamelt Sportcentre Reflex

Bij Sportcentre Reflex zijn we eerlijk over privacy. Om onze diensten te leveren en te verbeteren, verzamelen we gegevens van onze klanten. We vinden het belangrijk dat jouw privégegevens ook echt privé blijven en houden ons aan de geldende wet- en regelgeving.

Klantgegevens: onder meer je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en bankgegevens ( deze gegevens bewaren we alleen bij inschrijving ).

Dit is waarom we jouw gegevens verzamelen

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor intern gebruik. Om onze sporters te informeren hebben wij sommige gegevens nodig.

Samenwerking met derde partijen

Soms is het nodig om samen te werken met een andere organisatie om jou de diensten te leveren die je van ons verwacht. We maken soms gebruik van systemen of diensten van leveranciers, waarbij het mogelijk is dat de leverancier ook toegang heeft tot gegevens van onze klanten. Met die partners maken we altijd goede afspraken zodat jouw gegevens veilig zijn.

Dit zijn jouw rechten

Alle gegevens die Sportcentre Reflex van jou verwerkt, mag je aanpassen. Als je geen gerichte informatie van ons wilt ontvangen over onze dienstverlening, dan kan je dit stopzetten. Je mag ons ook vragen om jouw gegevens uit onze database te wissen. Let erop dat we dat niet altijd mogen doen in verband met wet- en regelgeving. We laten je natuurlijk altijd weten waarom we in zo’n geval je gegevens niet kunnen wissen.

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten