Lid worden

Vacature

VACATURE

Wij zijn opzoek naar een leuke fitness collega!

Ken jij iemand of vind jij het leuk om ons team te versterken?   

Ga jij geen uitdaging uit de weg om sporters fitter te maken? Dan is de functie van Fitness Instructeur bij  Sportcentre reflex in Den Bosch de perfecte uitdaging voor jou!

Als fitness instructeur bij Sportcentre Reflex is het jouw passie om onze sporters te helpen bij het behalen van hun doelen. Dit begint bij nieuwe leden met het bepalen van hun behoeften door middel van de fitness intake. Samen stel je doelstellingen op en geef je een advies hoe deze te bereiken. Dit kan voor elk lid anders zijn. Je bent op de fitness vloer aanwezig waar je gesprekken voert met leden over hun voortgang. Daarnaast corrigeer je leden actief op houding en op uitvoering van de oefeningen. Periodiek plan je met leden afspraken in en voorzie je ze van nieuwe trainingsplannen. Voortdurend heb je interactie met leden op de fitness vloer.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste medewerker met een passie voor sport. Je hebt Fitvak A & B of een vergelijkbare opleiding. Heb je deze papier nog niet, maar ben je al wel bezig met de opleiding? Graag ontvangen wij je CV.

Interesse

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel ? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in het fitness vak?

Stuur dan je CV naar info@sportcentre-reflex.nl

Sportcentre Reflex