Lid worden
workout

Gezondheid Den Bosch

Home » Gezondheid Den Bosch

Voor cardio fitness in omgeving Den Bosch komt u naar Sportcentre Reflex! Onze fitnessruimte is voorzien van de nieuwste apparatuur van Technogym. Bij Sportcentre Reflex traint vrijwel iedereen met een hartslagmeter, zodat u gecontroleerd en doelbewust kunt trainen op de cardio-apparaten.

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de cardio fitness in Den Bosch werken wij uitsluitend met gediplomeerde instructeurs. Zo kunnen wij u een persoonlijke begeleiding bieden tijdens het sporten. Dus of uw conditie nu slecht of heel goed is; wij zorgen voor een trainingsschema dat is aangepast op uw situatie. Eventuele beperkingen of blessures worden hier uiteraard in meegenomen. In ons sportcentrum werkt ook een fysiotherapeut, die u eventueel kan helpen met bepaalde klachten.

Fitness workout
Workout fitness

Cardio fitness

Wilt u aan cardio fitness gaan doen in regio Den Bosch? Breng dan een bezoekje aan Sportcentre Reflex! Onze instructeurs vertellen u graag over de vele mogelijkheden. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook deelnemen aan diverse groepslessen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen met 073-6423939 of door een e-mail te sturen naar info@sportcentre-reflex.nl. Graag tot ziens!

Sportcentre Reflex