Gezondheid Den Bosch

Voor cardio fitness in omgeving Den Bosch komt u naar Sportcentre Reflex! Onze fitnessruimte is voorzien van de nieuwste apparatuur van Technogym. Bij Sportcentre Reflex traint vrijwel iedereen met een hartslagmeter, zodat u gecontroleerd en doelbewust kunt trainen op de cardio-apparaten.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de cardio fitness in Den Bosch werken wij uitsluitend met gediplomeerde instructeurs. Zo kunnen wij u een persoonlijke begeleiding bieden tijdens het sporten. Dus of uw conditie nu slecht of heel goed is; wij zorgen voor een trainingsschema dat is aangepast op uw situatie. Eventuele beperkingen of blessures worden hier uiteraard in meegenomen. In ons sportcentrum werkt ook een fysiotherapeut, die u eventueel kan helpen met bepaalde klachten.

Cardio fitness

Wilt u aan cardio fitness gaan doen in regio Den Bosch? Breng dan een bezoekje aan Sportcentre Reflex! Onze instructeurs vertellen u graag over de vele mogelijkheden. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook deelnemen aan diverse groepslessen. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen met 073-6423939 of door een e-mail te sturen naar info@sportcentre-reflex.nl. Graag tot ziens!

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
7.30 t/m 22.30 uur

vrijdag  7.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur