Goedkoop fitness Den Bosch

 

Bij Sportcentre Reflex kun je heel goedkoop aan fitness doen in Den Bosch.

Onze groepslessen variëren van body-pumping tot indoor cycling. De medewerkers van Sportcentre Reflex stellen de bezoeker aan ons sportcentrum centraal. Persoonlijke aandacht vinden wij dan ook heel belangrijk. We bieden onder meer uiteenlopende groepslessen, fitnessmogelijkheden, kinderopvang, een beautysalon en fysiotherapie. Bij diverse bedrijven in Den Bosch ontvang je, bij vertoon van je ledenpas verschillende kortingen.

Abonnementen

Binnen ons sportcentrum bieden we ook een Slank en Fit programma aan. Op deze manier kun je een uitgebalanceerd voedingsprogramma volgen. Net als volwassenen kunnen ook kinderen naar hartenlust bewegen bij ons. Taekwondo is onder kinderen een populaire sport net als judo en street dance. Met de strippenkaart kun je bijbruinen onder de zonnebank die zich ook in ons sportcentrum bevindt. We bieden uiteenlopende abonnementen die op persoonlijke voorkeuren zijn afgestemd. Als je goedkoop en goed aan fitness wilt doen, kom je naar Sportcentre Reflex in Den Bosch.

Vragen

Onze medewerkers staan je graag te woord wanneer je vragen hebt. Wij helpen je graag met het verbeteren van je gezondheid en je conditie. Met ons contact opnemen kan onder meer door te bellen naar 073-6423939.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
7.30 t/m 22.30 uur

vrijdag  7.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur