Lid worden
workout

Home » Groepslessen Den Bosch

GROEPSLESSEN

Bent u op zoek naar een sportschool die live groepslessen aanbiedt, het liefst in Den Bosch? Dan moet u zeker het aanbod aan groepslessen van Sportcentre Reflex bekijken, dé sportschool in Den Bosch. Wij bieden verschillende groepslessen aan: Bekijk ons lesrooster! Ideaal dus om op een leuke manier fitter en gezonder te worden en blijven! Doe mee en vraag hier je GRATIS DAGPAS aan!  

ZELFVERDEDIGING

Sportcentre Reflex biedt ook verschillende zelfverdediging sporten aan. Taekwondo, Judo, Boksen en Defence Girls is te volgen. Wil je een keer een proefles meedoen? Vraag vandaag dan nog je DAGPAS aan. Check ons lesrooster hier 

JEUGDFITNESS 

Steeds meer kinderen kampen met gezondheidsproblemen te danken aan de steeds minder bewegelijke levensstijl. Hier moeten we verandering in brengen om te zorgen voor een fit en gezonde nieuwe generatie! Om hier verbetering in te brengen biedt Sportcentre Reflex ook geschikte sportfaciliteiten en -schema’s voor kinderen van 12-15 jaar. Binnen deze leeftijd in de sportschool is niks belangrijker dan veilig en verantwoord sporten. Onze professionele trainers zorgen hiervoor samen met een duidelijke plan van aanpak die zorgen voor een energieker, fitter en gezonder kind. Er wordt ook goed geluisterd naar de persoonlijke wensen, doelen en situatie van het kind, zodat het niet alleen verantwoord en goed is, maar ook nog eens leuk! Vraag snel een gratis dagpas aan!

 

 

 

 

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten

Groepslessen Den Bosch: van BBB tot Zumba

Bij Sportcentre Reflex in Den Bosch treft u een zeer ruim aanbod aan groepslessen.

  Wat prettig is, is dat u bij ons zelf kunt bepalen welk abonnement u wilt afsluiten. Zo kunt u voor een abonnement kiezen dat bij u past. Sporten moet geen verplichting zijn, u moet tijdens onze groepslessen in Den Bosch juist plezier beleven! Bent u benieuwd naar wat Sportcentre Reflex u te bieden heeft? Bekijk ons volledige aanbod op onze website. Wanneer u ergens vragen over heeft, dan kunt u bellen naar 073-6423939.

  Wanneer u bij ons komt sporten, dan merkt u direct dat u hier sport in een sfeervolle en familiale sfeer. Bovendien profiteert u van professionele en persoonlijke begeleiding. Wij hebben oog voor de mensen die onze sportschool bezoeken. Onze medewerkers helpen u graag bij het behalen van uw doel en of dat nu gewicht verliezen of het opbouwen van conditie is, dat maakt ons niet uit.

  Fitness workout

  Tarieven

  Sport abonnement

  Sporten voor 1 keer per week
  €33,- per maand
  Onbeperkt sporten
  €42,- per maand
  *Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden

  Jaar abonnement

  Onbeperkt sporten
  €30,- per maand
  Onbeperkt sporten
  €360,- per jaar*
  *Het abonnement dient in één keer betaald te worden

  50+ / jeugd

  1 keer per week
  €26,- per maand
  Onbeperkt sporten
  €35,- per maand
  *Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden (Jeugd t/m 18 jaar)
  Alle abonnementen zijn inclusief sportcoach, live groepslessen en onze WhatsApp-service
  Sportcentre Reflex