Lid worden

GROEPSLESSEN FORMULIER

GROEPSLESSEN BUITEN & BINNEN BIJ SPORTCENTRE REFLEX (INSCHRIJVEN VERPLICHT)

De groepslessen worden binnen gegeven (Spinning lessen zullen vanaf 27 september gedeeltelijk naar binnen gaan). De groepslessen duren 45 minuten of 60 minuten. Je dient jezelf in te schrijven voor deze lessen. Voor de Jeugdlessen en Fitness is dit niet verplicht.

Maximale lessen per persoon per week: Wij willen iedereen gelijke kansen geven om met leuke lessen mee te doen. Wij hanteren een Maximum van 3 groepslessen per week. WIL JE VAKER DAN 3 KEER TRAINEN PER WEEK? KIJK HIERONDER WANNEER JE EXTRA LESSEN KUNT INPLANNEN. Voor aanvang zal er gecontroleerd worden wie er is ingeschreven.

Ps: Heb je jezelf ingeschreven voor een les en krijgt je geen bevestiging via de mail? Geen zorgen, je bent gewoon ingeschreven! Bij inschrijving verschijnt er in het beeldscherm namelijk direct een bevestiging, dit is voldoende. Let op reserveer niet dubbel! Bij te slecht weer annuleren wij de spinninglessen, en sturen we een WhatsApp bericht.

Wil je nog even niet Live meedoen met de lessen? Geen probleem, je kunt onze YouTube lessen blijven volgen. Stuur ons even een WhatsAppje en wij zullen je een aantal sportlinkjes sturen.