Lid worden

GROEPSLESSEN FORMULIER

GROEPSLESSEN BUITEN & BINNEN BIJ SPORTCENTRE REFLEX (INSCHRIJVEN VERPLICHT)

De groepslessen zullen binnen gegeven worden (behalve de spinning lessen, die blijven voorlopig nog even buiten). De groepslessen duren 45 minuten tot 60 minuten. Je dient jezelf in te schrijven voor deze lessen. Voor de Jeugdlessen en Fitness is dit niet verplicht.

Maximale lessen per persoon per week: Wij willen iedereen gelijke kansen geven om met een leuke les mee te doen. Daarom hanteren wij een maximum van 2 lessen (BUITEN / BINNEN) per week. Voor aanvang zal er gecontroleerd worden wie er is ingeschreven. Zodat iedereen een gelijke kans krijgt! NA 1 WEEK MAG JE EXTRA LESSEN RESERVEREN.

Ps: Heb je jezelf ingeschreven voor een les en krijgt je geen bevestiging via de mail? Geen zorgen, je bent gewoon ingeschreven! Bij inschrijving verschijnt er in het beeldscherm namelijk direct een bevestiging, dit is voldoende. Let op reserveer niet dubbel! Bij te slecht weer annuleren wij de spinninglessen, en sturen we een WhatsApp bericht.

Wil je nog even niet Live meedoen met de lessen? Geen probleem, je kunt onze YouTube lessen blijven volgen. Stuur ons even een WhatsAppje en wij zullen je een aantal sportlinkjes sturen.