Judo Den Bosch

Judo lessen voor zowel jongens als meisjes worden gegeven bij Sportcentre Reflex in Den Bosch. Voor zowel jongens als voor meisjes is judo een leuke sport. Op een positieve en zeer sportieve manier wordt een vechtsport aangeleerd. Bij Sportschool Reflex geven wij judo lessen aan jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Ook judo voor volwassenen wordt bij ons gegeven. Reflex is gevestigd in Den Bosch. De lessen worden gegeven op maandag, donderdag zaterdag op verschillende tijdstippen. U kunt alles nalezen op het rooster op deze website.

Judo

Van oorsprong is Judo een Japanse vechtsport. Bij deze sport wordt geleerd hoe iemand overmeesterd kan worden, zonder hem daarbij te blesseren. Wanneer je steeds beter wordt, krijg je verschillende banden die aangeven wat je niveau is. Al met al is het een beschaafde sport, die populair is over de hele wereld.

Meedoen

Lijkt het je leuk om judo lessen te volgen in Den Bosch? Bel dan even naar 073-6423939 of stuur een e-mail naarinfo@sportcentre-reflex.nl. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de cursussen en hoe je je kunt inschrijven.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
8.30 t/m 23.00 uur

vrijdag  8.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur