Lid worden
Fitness groep

Judo

Home » Judo

JUDO is een zelfverdedigingssport.

Judoschool Sportcentre Reflex geeft judo lessen in Den Bosch op de Maaspoort. De lessen worden gegeven vanaf 5 jaar tot en met volwassenen. Niveau op beginners en gevorderd. Ons doel is om verantwoorde manier lessen te verzorgen waarbij aandacht wordt besteed aan de kernwaarden van de budosporten namelijk samenwerken, respect en discipline.

Judo is een sport voor zowel meisjes als jongens. Door Judo leer je positief omgaan met agressie. Judo is bovendien beschaafd. Zonder je tegenstander te blesseren, leer je hem of haar te overmeesteren.

Wil je een keertje meedoen?  WhatsApp dan DAGPAS + JE NAAM naar 06-85368021

 

 

 

WEDSTRIJD JUDO 

Jezelf opgeven voor wedstrijden kan voortaan via de volgende link: https://sportcentre-reflex.nl/judo-agenda/

Op zaterdag geven wij wedstrijd judo voor degene die daar geïnteresseerd in zijn. Deze training is op zaterdagmiddag van 12:00 tot 13:00. De les zal gegeven worden door Lucas.  Lucas is een judoka die zich volledig gericht heeft op wedstrijden. Lucas is op zijn 16e begonnen met judo en is specifiek bij clubs gaan trainen die zich richten op wedstrijden. Hij heeft veel nationale & internationale toernooien meegedaan en beschikt over veel kennis rondom wedstrijdjudo.

Waarom gaan wij dit doen bij Reflex doen?

Allereerst willen Remco en Lucas bij Reflex clubkampioenschappen gaan organiseren. Deze kampioenschappen zullen allereerst voor alleen Reflex leden toegankelijk zijn. Daarna zullen we andere judoclubs gaan uitnodigen en evt. gaan we zelfs naar andere Clubs toe. Dit is allemaal geheel vrijblijvend en alleen voor de kinderen die dit willen.

Wat kan ik ermee doen?

Wij gaan je voorbereiden zodat jij met een gerust hart met deze toernooien kan meedoen. Daarnaast zal je zelfvertrouwen toenemen en zal je meer skills aangeleerd krijgen.

Hoe kan ik mezelf opgeven?

Door middel van een WhatsApp-berichtje of DM kan je jezelf opgeven (of je ouders/verzorgers) Je eerste les kan je dan evt. as zaterdag om 12.00 uur meedoen.

 

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten

Tarieven

Sport abonnement

1 keer per week
€31,99 per maand
Onbeperkt sporten
€41,99 per maand
*Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden

Jaar abonnement

Onbeperkt sporten
€28,99 per maand
Onbeperkt sporten
€347,88 per jaar*
*Het abonnement dient in één keer betaald te worden

50+ / jeugd t/m 18 jaar

1 keer per week
€24,99 per maand
Onbeperkt sporten
€34,99 per maand
*Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden
Alle abonnementen zijn inclusief sportcoach, live groepslessen en onze WhatsApp-service
Fitnessen

Een compleet aanbod

Mensen die willen afvallen, hun spieren willen ontwikkelen of mensen die gewoon op gewicht willen blijven, wij bieden de juiste programma’s aan. Schrijf u direct in en kom uw gezondheid en conditie verbeteren!

Als sportschool in Den Bosch hebben wij een zeer groot aanbod. Of het nu gaat om persoonlijke programma’s of groepslessen, wij bieden het aan.

Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor Zumba & Pilates. Ook als u individueel aan uw conditie wilt werken, bieden wij de juiste mogelijkheden, zoals fitness. Niets staat u nog in de weg om uw conditie & gezondheid te verbeteren

Sportcentre Reflex