Ouderen fitness Den Bosch

 

Sportcentre Reflex zorgt voor ouderen door het aanbieden van fitness in Den Bosch. Het is als senior zeer belangrijk om in beweging te blijven. Je bent en blijft door sport flexibele en hebt daardoor minder last van spieren en gewrichten.

Ouderen doen aan fitness in Den Bosch bij Sportcentre Reflex

Fitness is een goede manier om aan uw gezondheid te werken. Sporten voorkomt stijfheid en houd je fysiek op peil. Bewegen kan daarnaast ook osteoporose tegengaan. Als je fysiek in orde bent, blijf je mobieler. Zo blijf je in staat naar buiten te gaan en familie en vrienden te bezoeken. Ouderen kunnen bij ons onder goede begeleiding starten met fitness in Den Bosch. Onze ervaren instructeurs hebben oog voor jouw wensen. Je zult daardoor jezelf niet blesseren. Bij Fitness train je op apparaten, maar wij bieden ook vele groepslessen. Het voordeel daarvan is dat je niet alleen sport en gezellig met elkaar beweegt. De sfeer is als persoonlijk en familiair te omschrijven waardoor je blijft komen. De groepslessen zijn zeer divers en op verschillende niveaus. We bieden je de kans om mee te doen met yoga, pilates, spinning, steps en zumba. Voor een abonnement betaal je tussen de 22 en 33 euro.

Sportcentre Reflex ervoor dat ouderen aan fitness blijven doen in Den Bosch. Zo blijft u gezond en fit! Neem contact op voor advies op maat.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
7.30 t/m 22.30 uur

vrijdag  7.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur