Pilates Den Bosch

De leukste professionele pilates lessen volgt u in Den Bosch bij Sportcentre Reflex. Bij Sportcentre Reflex krijgt u altijd goede begeleiding en luisteren we naar uw wensen. Of u nu komt om vet te verbranden, om uw conditie te verbeteren of om een andere reden, bij Reflex zijn er trainingen voor iedere doelstelling.

Pilates Den Bosch

Pilates is een populaire sport onder beroemde mensen, omdat het goed is voor zowel lichaam als geest. De nadruk ligt bij pilates op de spieren. De pilates lessen bij Reflex in Den Bosch worden gegeven op verschillende momenten in de week. Zowel ’s ochtend als ’s avonds en ook in het weekend. Ouders met kinderen die toch graag pilates willen volgen, komen naar de les op maandagochtend. De kinderen kunnen dan naar de gratis kinderopvang in het sportcentrum.

Meer informatie

Meer informatie over Sportcentre Reflex en de verschillende lessen vindt u op onze website. Hebt u iets niet kunnen vinden of hebt u een vraag? Bellen doet u naar 073-6423939. Mailen kan ook, naar info@sportcentre-reflex.nl.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
8.30 t/m 23.00 uur

vrijdag  8.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur