Senioren fitness Den Bosch

Sportcentre Reflex biedt senioren fitness in Den Bosch met oog voor mensen. Bij ons train je in een sfeervolle en familiaire omgeving. Naast professionele begeleiding hebben wij uitstekende faciliteiten.

Senioren fitness in Den Bosch bij Sportcentre Reflex

Wij bieden een trainingsprogramma gericht op vijftigplussers. U hoeft maar een korte afstand af te leggen om senioren fitness te volgen in Den Bosch. Het trainingsprogramma bestaat uit wisselende oefeningen. U kunt kiezen voor persoonlijke begeleiding of om groepslessen te volgen zoals steps. De training is bedoeld voor senioren die gezellig met leeftijdsgenoten willen bewegen. Fitnessen heeft voor senioren vele voordelen:

  • Een betere balans en coördinatie
  • Conditieverbetering
  • Toename aan mobiliteit door flexibele spieren en gewrichten
  • Voorkomen van osteoporose

Je kunt bij ons terecht tussen 8:30 en 17:00 uur in Den Bosch en hebt de keuze uit diverse abonnementen. Als je 1 x per week wilt trainen, betaal je voor een abonnement 22 euro per maand. Voor 2x trainen betaal je 27,50 euro per maand. Wij hebben ook een abonnement waarbij je onbeperkt kunt sporten voor 32,50 per maand.

Sportcentre Reflex zorgt ervoor dat senioren aan fitness blijven doen in Den Bosch. Zo blijft u gezond en fit! Neemcontact op voor advies op maat.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl