Sport en bewegen Den Bosch

 

Sport en bewegen gaan hand in hand en doe je in Den Bosch bij Sportcentre Reflex. Wij vinden persoonlijk contact vanzelfsprekend en begeleiden je graag tijdens het fitnessen. Er hangt bij ons een ontspannen sfeer zodat je graag tijd vrij maakt om aan je conditie en fysiek te werken.

Sportcentre Reflex zorgt dat je sport en blijft bewegen in Den Bosch

Om de drempel zo laag mogelijk te houden zorgen wij voor een ontspannen omgeving. We geven graag persoonlijke begeleiding en gespecialiseerd advies. De meeste mensen doen aan sport en willen bewegen, ook in Den Bosch. Wij bieden zeer diverse groepslessen aan. Wat dacht je van een uurtje bodypump, spinning of judo. Voor extra plezier start je met zumba. Je danst en traint op muziek en wordt tegelijk fit. Naast goede begeleiding, uitstekende apparatuur en gezellige groepslessen bieden wij nog een aantal faciliteiten.

  • Wij hebben een kinderoppas in huis zodat je de kinderen mee kunt nemen. Iedere ochtend op maandag, dinsdag en woensdag is er een ervaren oppas aanwezig met een EHBO/BHV diploma.
  • Om mooi voor de dag te komen hebben wij een nagelstudio. Verzorgde handen en nagels zorgen dat u er verzorgd uitziet.
  • Bij een gezond lichaam hoort een gezonde kleur. Op onze zonnebanken kun je heerlijk bijbruinen en genieten van de warmte.

Sportcentre Reflex ervoor dat je sport en blijft bewegen in Den Bosch. Zo blijft u gezond en fit! Neem contact op voor advies op maat.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
8.30 t/m 23.00 uur

vrijdag  8.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur