Step Den Bosch

Met het bewegen op de step in Den Bosch bij Sportcentre Reflex worden je spieren sterker. Onze groepslessen bestaan uit een gevarieerd en gezellig programma. De lessen zijn uitdagend en kennen een hoge intensiteit. Zowel kinderen als volwassenen kunnen kiezen voor een groepsles waarbij de conditie en het uithoudingsvermogen op peil worden gebracht.

Kortingen

Behalve bewegen op de step in Den Bosch kun je kiezen voor groepslessen zoals body pumping, cycling en combat camp. Nadat je lid bent geworden van ons sportcentrum geniet je van vele kortingen bij winkels uit de regio. Speciaal voor klanten met kinderen hebben we een kinderopvang opgezet zodat je niet stil hoeft te staan bij een passend oppasadres op het moment dat je besluit te gaan sporten. Ook een fysiotherapiepraktijk, een beautycentrum en een slank en fit programma maken deel uit van ons aanbod.

Abonnementen

Deze website geeft je een overzicht van ons lesrooster zodat je kunt zien wanneer je de step les in Den Bosch kunt volgen. Wij informeren je graag over de verschillende abonnementen die je bij ons af kunt sluiten.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
8.30 t/m 23.00 uur

vrijdag  8.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur