Lid worden
workout

Vetverbranding Den Bosch

Home » Vetverbranding Den Bosch

Vetverbranding bereik je alleen door te trainen, in Den Bosch krijg je van Sportcentre Reflex professionele begeleiding en voldoende mogelijkheden. Onze aanpak is persoonlijk en u traint in een vertrouwde omgeving.

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten

De beste manier voor vetverbranding vind je in Den Bosch bij Sportcentre Reflex

Naast sporten is een goed dieet een vereiste om slanker te worden. Hiervoor bieden wij slank en fit aan. Je krijgt dan een uitgebalanceerd voedingsprogramma met een aantal menu’s. Als je bij ons een abonnement hebt kun je hier gratis aan deelnemen. Natuurlijk is het belangrijk om daarbij te blijven sporten. Fitness leent zich uitstekend om de vetverbranding in gang te zetten, ook in Den Bosch. Fitnessen gebeurt onder professionele begeleiding en door ervaren instructeurs. Het is verder mogelijk om in gezelschap te werken aan een slanker figuur. U kunt kiezen uit verschillende groepslessen:

  • Een BBB training richt zich op de drie b’s van het lichaam die vooral bij vrouwen lichaamsvet vasthouden. Hierbij train je dus voor je buik, billen en benen. Een bijkomend voordeel is de verbetering van je conditie.
  • Om strakker in je vel te zitten en snel af te vallen is Bodypumping de juiste keuze. Met een lekker muziekje op de achtergrond train je al je spieren met gewichten. Het is zwaar maar je wordt hierdoor dan ook in korte tijd fit
  • Bij Circuit training train je maar een half uur. Het is net zo doeltreffend als bodypumping omdat het zwaarder is. Dertig minuten afzien, en je zult snel resultaat zien.
  • Met plezier doen aan vetverbranding, in Den Bosch doe je dit met zumba. Deze unieke combinatie van dansen en sporten zorgt dat je iedere week weer uitkijkt naar de les.

Sportcentre Reflex zorgt ervoor dat u doorgaat met vetverbranding in Den Bosch. Zo blijft u gezond en fit! Neem contact op voor advies op maat.

Fitness workout
Sportcentre Reflex