Yoga Den Bosch

Yoga doe je in Den Bosch bij Sportcentre Reflex. Wij helpen je flexibiliteit te verhogen en tegelijkertijd tot rust te komen. In een familiaire setting bieden wij de juiste ambiance om de oefeningen te doen.

Sportcentre Reflex biedt yoga aan in Den Bosch

Voor een sporter is een sterke fysiek en geestelijke gesteldheid de beste manier om blessures te voorkomen. Met yoga werk je aan beide. Door het aannemen van een aantal lichaamshoudingen word je bewuster van je lichaam. Een aantal voorbeelden:

  • Staande houdingen
  • Balanshoudingen
  • Zittende houdingen
  • Wilskracht en standvastigheid

Doordat je naast de poses je ademhaling goed leert gebruiken komt je lichaam meer in balans. Het niveau van de lessen is op instapniveau zodat iedereen wanneer hij of zij wenst mee kan doen. De ervaren instructrice zal je begeleiden bij het innemen van de juiste positie. Persoonlijke begeleiding bij Yoga is belangrijk om een verkeerde houding en verstrekking te voorkomen. Na een aantal lessen merk je dat je soepeler wordt en beter gaat sporten. Je kunt yoga beoefenen in Den Bosch met een Reflex jaarabonnement, Sport abonnement en het vijftig plus abonnement. Onze abonnementsprijzen zijn voordelig en u zit niet altijd aan een jaarcontract vast.

Sportcentre Reflex ervoor dat je kunt ontspannen en strekken met Yoga in Den Bosch. Zo blijft u gezond en fit! Neemcontact op voor advies op maat.

 

 

 

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
7.30 t/m 22.30 uur

vrijdag  7.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur