Lid worden
Fitness groep

✔ Voedingscoach

✔ Alle leeftijden

✔ Fysiotherapeut

Yoga in Den Bosch

Home » Yoga Den Bosch

Yoga is een uitstekende manier om zowel uw fysieke als mentale gezondheid te verbeteren. Bij Sportcentre Reflex in Den Bosch bieden we een breed scala aan yoga groepslessen aan die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Elke yogales helpt u niet alleen flexibeler en sterker te worden, maar ook mentaal tot rust te komen.

 

 

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten

Diepgaande yoga met onze groepslessen

Tijdens een groepsles yoga in onze sportschool verhoogt u uw flexibiliteit en vind u innerlijke rust. Onze yogales is niet alleen een kans om aan uw fysieke conditie te werken, maar ook een uitgelezen moment om te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Onze gediplomeerde instructeurs zijn gespecialiseerd in verschillende vormen van yoga en passen de oefeningen aan uw persoonlijke behoeften aan. Zij begeleiden u zorgvuldig naar een fitter en gezonder leven. Naast yoga bieden wij ook andere groepslessen aan, zoals:

Onze yogales is ontworpen om een balans te creëren tussen lichaam en geest, waardoor u niet alleen fysieke, maar ook mentale voordelen ervaart. De ontspannende en herstellende kracht van yoga helpt bij het verminderen van stress en het verbeteren van uw algehele welzijn, wat nuttig is voor een lang en gezond leven.

Yoga - Sportcentre Reflex

Tarieven

Sport abonnement

1 keer per week
€33,- per maand
Onbeperkt sporten
€42,- per maand
*Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden

Jaar abonnement

Onbeperkt sporten
€30,- per maand
Onbeperkt sporten
€360,- per jaar*
*Het abonnement dient in één keer betaald te worden

50+ / jeugd t/m 18 jaar

1 keer per week
€26,- per maand
Onbeperkt sporten
€35,- per maand
*Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden.
Alle abonnementen zijn inclusief sportcoach, live groepslessen en onze WhatsApp-service
Workout fitness

Verbeter uw fysieke en mentale welzijn

Bent u klaar om de voordelen van yoga zelf te ervaren? Schrijf u in voor een yoga groepsles en begin aan uw reis naar een gezonder lichaam en een rustigere geest. Wij bieden lessen aan die geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen, inclusief specifieke programma’s voor 50-plus. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te leren over onze yogales en hoe wij u kunnen helpen uw persoonlijke gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Sportcentre Reflex