Zumba Den Bosch

Zumba lessen volgt u in Den Bosch bij Sportcentre Reflex. Hier werken alleen gediplomeerde instructeurs en er wordt er geluisterd naar uw doelen en wensen.

Zumba Den Bosch

Zumba is een vrij nieuw fitnessprogramma, dat razendsnel populair aan het worden is. Over de hele wereld zien steeds meer mensen het resultaat van Zumba: een mooier lichaam en een snelle vetverbranding. Zumba staat voor gezelligheid omdat er allerlei dansstijlen en muziek gecombineerd worden met exotische danspasjes. U leert tegelijkertijd een hoop verschillende dansen en verbrandt het maximale aan calorieën, door de samenstelling van het programma. Zumba bij Sportcentre Reflex in Den Bosch, kunt u volgen op verschillende momenten van de dag en op verschillende dagen in de week. Voor ouders is er een bijkomend voordeel. Wanneer u de Zumbalessen volgt op dinsdag- of donderdagochtend, kunnen kinderen gratis naar de kinderopvang!

Meer informatie

Meer informatie over Zumba of andere cursussen in Den Bosch, vindt u op deze website. Hier staan bovendien tarieven en informatie over de verschillende abonnementen. Als u nog vragen hebt, kunt u bellen naar 073-6423939 of een mail sturen naarinfo@sportcentre-reflex.nl.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
8.30 t/m 23.00 uur

vrijdag  8.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur