Lid worden
Fitness groep

SPINNING

Home » Spinning

WAT IS SPINNING?

Een intensieve fiets les van 60 minuten, verleg je grenzen. 

Spinning is voor jong en oud, voor man en vrouw, getraind en minder getraind. Onder begeleiding van inspirerende muziek gaat u uw eigen grenzen verleggen! Spinning biedt u een training met verschillende trainingselementen: conditietraining, vetverbranding en intervaltraining. Het is goed voor: het sterker maken van het hart, het groter maken van de longinhoud, zodat meer zuurstof opgenomen kan worden, een regelmatige bloedsomloop, zodat spieren beter worden doorbloed en het elastischer maken van spieren.

De Body Bike Smart+

Body Bike Smart+ de nieuwste fietsen van Sportcentre Reflex is voorzien van de laatste technologie en maakt innovaties als wattage training en RPM mogelijk.

Prestaties worden meetbaar en je kunt in diverse trainingszones (kleuren zones) werken. Door de Body Bike Smart+ kun je perfect differentiëren naar doelgroepen en de voortgang van elk individu meten.

Energie om je hoofd leeg te maken, energie voor je workout én ja zelfs energie om je smartphone op te laden. Hoe SMART is dat!?

 

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten

Tarieven

Sport abonnement

1 keer per week
€33,- per maand
Onbeperkt sporten
€42,- per maand
*Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden

Jaar abonnement

Onbeperkt sporten

€30,- per maand *

Onbeperkt sporten

€360,- per jaar

*Het abonnement dient in één keer betaald te worden

50+ / jeugd t/m 18 jaar

1 keer per week
€26,- per maand
Onbeperkt sporten
€35,- per maand
*Per maand opzegbaar na de eerste 3 maanden.
Alle abonnementen zijn inclusief sportcoach, live groepslessen en onze WhatsApp-service
Fitnessen

Een compleet aanbod

Mensen die willen afvallen, hun spieren willen ontwikkelen of mensen die gewoon op gewicht willen blijven, wij bieden de juiste programma’s aan. Schrijf u direct in en kom uw gezondheid en conditie verbeteren!

Als sportschool in Den Bosch hebben wij een zeer groot aanbod. Of het nu gaat om persoonlijke programma’s of groepslessen, wij bieden het aan.

Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor Zumba & Pilates. Ook als u individueel aan uw conditie wilt werken, bieden wij de juiste mogelijkheden, zoals fitness. Niets staat u nog in de weg om uw conditie & gezondheid te verbeteren

Sportcentre Reflex