Lid worden
workout

Fysiotherapie Den Bosch

Home » Fysiotherapie Den Bosch

Praktijk voor fysiotherapie Michiel Kroes in Den Bosch werkt samen met Sportcentre Reflex. Zo kan de fysiotherapeut u nog meer behandel- en oefenmogelijkheden aanbieden. U kunt met uiteenlopende klachten bij ons terecht: pijn, krachtvermindering, ademhalingsproblemen en beperkingen in het bewegen.

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten

Professionele begeleiding

Deze praktijk voor fysiotherapie in Den Bosch maakt gebruik van de faciliteiten van Sportcentre Reflex. Dit moderne sportcentrum biedt professionele begeleiding bij het sporten. Door de combinatie met fysiotherapie te maken, zijn er veel mogelijkheden voor actieve revalidatie. Bij bepaalde klachten, zoals een nieuwe heup, astma of RSI, is oefenen enorm belangrijk. Met de innovatieve trainingsfaciliteiten bij Sportcentre Reflex, kan hier op adequate wijze op worden ingespeeld.

Fitness workout
Workout fitness

Praktijk

Wilt u graag meer informatie over fysiotherapie in Den Bosch? Neem dan contact op met de praktijk voor fysiotherapie Michiel Kroes: 073-6444941 of 06-51060625, of neem een kijkje op www.fysiotherapiekroes.nl. Voor leden van Sportcentre Reflex houdt fysiotherapie Michiel Kroes een gratis fysio-consult. Wilt u hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Sportcentre Reflex