Zelfverdediging Den Bosch

Bij Sportcentre Reflex bieden we een cursus zelfverdediging in Den Bosch waar je op de tonen van muziek jezelf leert te verdedigen. De cursus die wij hiervoor speciaal hebben opgezet heet Defence on Music. Deze cursus geven we behalve aan volwassenen ook aan kinderen in de leeftijd van vijf tot en met zestien jaar.

Verdedigingssporten
Defence on Music is een zelfverdedigingles speciaal voor meiden in Den Bosch gebaseerd op verdedigingsporten zoals Taekwondo en Jiu Jitsu. Het is ook mogelijk om de originele sporten taekwondo en judo bij ons te volgen. Behalve deze verdedigingsporten kent ons sportcentrum een uitgebreid fitnesscentrum en andere voorzieningen zoals een beautycentrum, fysiotherapie en kinderopvang. Daarnaast zijn we bekend om ons geavanceerde programma in groepslessen.

Abonnementen
Loop eens bij ons binnen en vraag ons naar de verschillende abonnementen die wij je kunnen bieden. Op het moment dat je lid wordt van ons sportcentrum en bijvoorbeeld een cursus zelfverdediging in Den Bosch volgt, krijg je diverse kortingen in de regio.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
8.30 t/m 23.00 uur

vrijdag  8.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur