Lid worden
workout

Jeugdfitness Den Bosch

Home » Jeugdfitness Den Bosch

Voor kinderen die graag willen sporten is er bij Sportcentre Reflex in Den Bosch jeugdfitness. Voor kinderen is fitness een ideale sport, omdat het zorgt voor minder overgewicht, sterkere botten en meer zelfvertrouwen. Zeker met onze leefstijl van veel eten en weinig bewegen zijn er veel kinderen met overgewicht. Voor deze kinderen is er de jeugdfitness in Den Bosch, waar kinderen op een verantwoorde manier aan hun gezondheid werken.

Divers aanbod voor iedereen Jeugd, 50+, conditietraining en meer
Resultaat gericht trainen Met de juiste programma’s
Sfeervolle, familiaire omgeving Gezelligheid en met plezier sporten

Wat bieden wij?

Bij Sportcentre Reflex werken gediplomeerde instructeurs, die luisteren naar persoonlijke doelen en wensen. Voor onze jeugdfitness in Den Bosch hebben we speciale trainingsschema’s, bedoeld voor kinderen van 12 tot 15 jaar. Wanneer je een abonnement hebt bij Sportcentre Reflex, kun je ook andere sporten doen, zoals Taekwondo, Judo of Defence for Girls.

De minimum leeftijd is 12 jaar. Je mag dan alleen komen sporten als je onder begeleiding komt van een meetrainend volwassen lid van 18 jaar of ouder. Jullie dienen dan allebei lid te zijn van Sportcentre Reflex. Vanaf 15 jaar mag je zelfstandig trainen bij Sportcentre Reflex.

Voordat je gaan sporten, dien je een afspraak te maken bij een van onze fitness instructeurs, daarna mag je zelfstandig ( onder begeleiding van een meetrainend volwassen) sporten.

Als je nog vragen hebt over jeugdfitness, kun je die stellen per telefoon of per e-mail. Dit doe je door te bellen naar 073-6423939 of door te mailen naar info@sportcentre-reflex.nl.

Fitness workout
Sportcentre Reflex