Sportschool Den Bosch

Sportcentre Reflex is de sportschool in Den Bosch voor jong en oud. Niet alleen kunt u hier naar hartelust fitnessen, ook zijn er allerlei leuke sporten zoals aerobics of bodypumping waar u aan deel kunt nemen. Er worden ook verschillende soorten dans gegeven, zoals hip hop en Zumba. Op deze manier kunt u dansend vet verbranden.

Sportschool Den Bosch

Onze sportschool in Den Bosch is gelegen aan de Korvetstraat en beschikt over de nieuwste apparatuur. Wanneer u start met een fitnessprogramma, krijgt u eerst een intakegesprek met een personal trainer die u gaat helpen bepalen wat de beste oefeningen voor u zijn. Of u nu wil sporten om vet te verbranden of om een beter uithoudingsvermogen te krijgen, onze personal trainers helpen u verder. Wat deze sportschool bovendien uniek maakt in Den Bosch, is dat er van maandag tot en met woensdag van negen tot half twaalf gratis kinderopvang is! Ideaal dus als u kinderen heeft, maar toch graag wilt sporten.

Lid worden

Op deze website vindt u de verschillende abonnementen die sportschool Reflex in Den Bosch u biedt. Als u nog vragen heeft, kunt u bellen naar 073-6423939 of een e-mail sturen naar info@sportcentre-reflex.nl.

Adresgegevens

Korvetstraat 5
5237 PS Den Bosch

Tel. 073-6423939
E-mail. info@sportcentre-reflex.nl

Openingstijden

maandag t/m donderdag:
07.30 t/m 22.30 uur

vrijdag  07.30 t/m 22.00 uur

zaterdag en zondag:
8.30  t/m 15.00 uur