Fitness voor ouderen Den Bosch

Fitness voor ouderen wordt steeds populairder in Den Bosch kun je bij Sportcentre Reflex terecht. Wij hebben oog voor de mens zodat je bij ons altijd verzekerd bent van een uitstekende begeleiding.

Sportcentre Reflex biedt uiteenlopende vormen van fitness voor ouderen in Den Bosch

Om gezond te worden en blijven is sporten op oudere leeftijd zeer belangrijk. Je blijft door te bewegen mobiel, vitaal en slank. Fitness voor ouderen in Den Bosch is gezellig door deel te nemen aan onze groepslessen. Wij hebben lessen die verschillen van intens tot kalm. Onder intense lessen vallen onder ander judo, spinning, taekwondo en bodypump. Als je nog fysiek sterk bent wordt je van harte uitgenodigd om een van deze lessen te proberen. De kalme lessen zijn meer geschikt voor de gemiddelde oudere. Voorbeelden van lessen op een rustig niveau zijn pilates en yoga. De abonnementsprijzen voor senioren zijn zeer voordelig. De lidmaatschappen zijn aangepast aan jouw regelmaat.

  • Als je 1x per week bij ons komt sporten betaal je 22,- per maand.
  • Om 2x per week te bewegen in onze sportschool betaal je 27,50 per maand.
  • Het is mogelijk om een onbeperkt abonnement te nemen zodat je kunt fitnessen wanneer het jou uitkomt. Dit abonnement kost 32,50 per maand.

Bij het aangaan van een abonnement betaal je eenmalig instapkosten van 25 euro. Zo hoeft sporten niet duur te zijn. Sportcentre Reflex ervoor dat fitness voor ouderen in Den Bosch laagdrempelig wordt. Zo blijft u gezond en fit! Neem contact op voor advies op maat.

Adresgegevens Korvetstraat 5 5237 PS Den Bosch Tel. 073-6423939 E-mail. info@sportcentre-reflex.nl Openingstijden maandag t/m donderdag: 7.30 t/m 22.30 uur vrijdag  7.30 t/m 22.00 uur zaterdag en zondag: 8.30  t/m 15.00 uur